FAQ

Waar kan ik parkeren?

Betaald parkeren op straat of in parkeergarage Museumpark.

Wat kost een bike Fit?

Een bikefit kost € 195,00

Hoe lang duurt een bikefit?

Ik heb 3 uur uitgetrokken voor een Bike Fit sessie. Soms bereiken we het gewenste resultaat in minder tijd, soms lopen we uit als er meerdere wijzigingen worden aangebracht aan complexere fietsen.

Bied jij een goedkopere Bike Fit service aan?

Nee. Ik ben van mening dat niets wat met bike fit te maken heeft geïsoleerd moet worden bekeken, aangezien het focussen op een bepaald gebied, bijvoorbeeld het zadel, elders effect zal hebben. Je fietsafstelling moet als een geheel worden bekeken en daarom bied ik bijvoorbeeld geen standalone onderdelen aan.

Wat zijn uw annuleringsvoorwaarden?

Tot 14 dagen voor de bikefit kunt u uw afspraak annuleren en een volledige terugbetaling van de boekingskosten retour gestort krijgen.
Binnen 14 dagen voor uw afspraak kan deze worden verplaatst naar elke beschikbare datum, maar er wordt geen restitutie verleend.

Wat moet ik meebrengen?

- Fietskleding (Bibs en zomershirt)
- Je Schoenen (Als je deze nog niet hebt of van plan bent nieuwe te kopen wacht hier dan mee tot (na) de bikefit, Ik kan je voeten beoordelen en je een advies geven over de best bij jou passende schoen.
- Je fiets (ook als je overweegt een nieuwe aan te schaffen raad ik je aan de oude mee te nemen.

Krijg ik een verslag?

Ja, alle maten en veranderingen die we hebben gemeten en doorgevoerd staan erin. Maar ook je optimale afstelling (als dit niet mogelijk was op je bestaande fiets)staan erin. Je kan deze gegevens gebruiken voor fietshuur tijdens vakantie, voor framebouw van je droomfiets. Als je bepaalde merken en modellen hebben besproken zet ik die er ook in.