SCHOEN FITTING

 

Laat mij je helpen het juiste fundament voor je fietsplezier te leggen.

Bij fietsen is mijn filosofie voor schoenkeuze eenvoudig, want de enige doorslaggevende factor zou moeten zijn: of de schoen past. Dit is precies de reden waarom ik mijn speciale schoenpasservice aanbied.

Tijdens het passen van de schoen wordt een grondige meting van je voeten uitgevoerd, die vervolgens zal bepalen welk model schoen het beste bij je past.

Het merk (Lake) en respectievelijke modellen die ik voer, zijn zorgvuldig gekozen om geschikt te zijn voor een breed scala aan voettypes. Het kiezen van de juiste schoen voor jou wordt puur bepaald door jouw voettype.

Er worden meerdere metingen van je voeten uitgevoerd met behulp van een Brannock-apparaat en Naviculometer, evenals een visuele evaluatie. Deze metingen geven mij goed inzicht in je voetlengte, voetbreedte, booghoogte en booglengte. Dit zal dan bepalen of je beter geschikt bent voor een smal, standaard of breder passende schoen, en ook of je een schoen met een lager of hoger volume nodig hebt om je voorvoet correct te accommoderen. Als het nodig blijkt te zijn beschik ik ook over een op maat te maken inlegzool.

Mijn schoenfit service is onderdeel van de bikefit, hiervoor hoef je dus niet een aparte afspraak te maken.

Neem naar de afspraak wel je huidige of oude schoenen mee, door de slijtage te beoordelen kan ik mede bepalen wat je nodig hebt.