AANKOOP ADVIES

Deze dienst is voor iedereen die ofwel een bikefit hebben gehad bij mij, of over de fietspasgegevens beschikken van een andere bikefitter. Heb je geen van beide dan neem ik je maten in een Quickfit en werken we daarmee. 

Tijdens het nieuwe fietsconsult kijken ik naar je bestaande pasgegevens en vergelijken die met de nieuwe fiets die je overweegt te kopen, dit betekent dat we al het giswerk wegnemen en ervoor zorgen dat je het meest geschikte frame of de juiste fiets aanschaft op basis van jouw pasvorm, ambities en mogelijkheden. Als je online een fietst aanschaft stuur je hem naar mij op, bij aankomst pakken we hem samen uit en stel ik ‘m voor je af op de gegevens die ik van je heb verzameld.

Wanneer budget belangrijk voor je is dan adviseer ik je te focussen op schoenen, pedalen en het zadel. Een dure fiets met deze onjuiste onderdelen voor jou rijd een stuk minder lekker dan een minder dure fiets met deze bij jou passende essentiële onderdelen. Bovendien voorkom je blessures en ander ongemak.

Ik ben als Bikefitter volledig merkonafhankelijk en zal daarom adviseren wat bij jou past, mijn enige doel is het vinden van de perfecte fiets voor jou!